Nyttigare maränger med karamellsmak

Nyttigare maränger med karamellsmak, med endast 2 ingredienser! 😍😋
Man behöver bara ekologiska äggvitor och ekologiskt kokossocker.
Proportioner: 2 äggvitor till 0,5 dl kokossocker till ca 25 små maränger.
Vispa äggvitorna på hög hastighet med elvispen och häll i lite kokossocker i taget under vispningen. Vispa tills skummet inte är rinnande utan fast form.
Klicka eller spritsa ut och grädda i 120 grader i ca 1 timme och sedan ca 50 grader i ca 45 minuter till. Låt svalna och häll smält ekologisk mörk choklad ovanpå.
🧡
Går att göra veganska också. Då vispar man kikärtsspad med elvisp. 1,5 dl spad tillsammans med 0,5 tsk citronjuice och 0,5 tsk vaniljsocker. Häll sedan ner kokossockret under vispningen. Kan behöva stå i eftervärmen i ugnen ett par timmar till.
Man behöver bara ekologiska äggvitor och ekologiskt kokossocker.
Proportioner: 2 äggvitor till 0,5 dl kokossocker till ca 25 små maränger.
Vispa äggvitorna på hög hastighet med elvispen och häll i lite kokossocker i taget under vispningen. Vispa tills skummet inte är rinnande utan fast form.
Klicka eller spritsa ut och grädda i 120 grader i ca 1 timme och sedan ca 50 grader i ca 45 minuter till. Låt svalna och häll smält ekologisk mörk choklad ovanpå.
🧡
Går att göra veganska också. Då vispar man kikärtsspad med elvisp. 1,5 dl spad tillsammans med 0,5 tsk citronjuice och 0,5 tsk vaniljsocker. Häll sedan ner kokossockret under vispningen. Kan behöva stå i eftervärmen i ugnen ett par timmar till.